Vedugnsbakade pizzor
Serveras onsdag till fredag från kl. 16:30. Lördagar från 14:00. Söndagar serverar vi vedugnsbakade pizzor från 14:00
BiancoCrème fraiche, chèvre, mozzarella, salami, rucola, valnötter och tryffelhonung
185:-
Finocchio e gremolataTunt skuren fänkål och champinjoner. Med smak av citron, vitlök och persilja. Kan med fördel kompletteras med räkor.
155:-
PortofinoGräddas i ugnen med tomatsås och riven ost, bläckfiskringar, blåmusslor, handskalade räkor, gremolata.
185:-
Pizza Filetto di manzoMed kryddigt marinerad oxfilé, körsbärstomater, champinjoner och feferoni. Välj om du vill ha gorgonzola som får smälta i ugnen eller bearnaise som ringlas över pizzan efter gräddningen.
185:-
Con ParmaGräddas i ugnen med tomatsås, riven ost och mozzarella. Toppas därefter med lufttorkad skinka, vår egen pesto, rucola och rikligt med Grana Padano.
175:-
ModelloMed körsbärstomater, färsk basilika, rucola och Grana Padano som läggs på efter gräddningen.
165:-
Quattro formaggiMozzarella, chévre, gorgonzola och Grana Padano. Dessutom valnötter och päronmarmelad.
175:-
Vitello con asparagoSkivor av kalvkött som marinerats med chili, cajun och schalottenlök. Grillad grön sparris, chiliolja, champinjoner och rucola.
185:-
Extra fyllning
Grönsaker och sås 10 :-, Ost 15:-, Oxfilé/kalvfilé/parmaskinka/räkor 25:-
Om två önskar dela en pizza tillkommer en kostnad om 25:-
Alla pizzor går att få glutenfria, tillägg 25:-