Portofino

Vedugnsbakade pizzor

Spara som pdf
Finocchio e gremolataTunt skuren fänkål och champinjoner. Med smak av citron, vitlök och persilja. Kan med fördel kompletteras med räkor.
140:-  
NapoletanaGräddas i ugnen med tomat, sardeller, kapris och oliver.
140:-  
Pizza Filetto di manzoMed kryddigt marinerad oxfilé, körsbärstomater, champinjoner och feferoni. Välj om du vill ha gorgonzola som får smälta i ugnen eller bearnaise som ringlas över pizzan efter gräddningen.
155:-  
Con ParmaGräddas i ugnen med tomatsås, riven ost och mozzarella. Toppas därefter med lufttorkad skinka, vår egen pesto, ruccola och rikligt med parmesan.
155:-  
ModelloMed körsbärstomater, färsk basilika, ruccola och parmesan som läggs på efter gräddningen.
145:-  
Quattro formaggiMozzarella, chévre, gorgonzola och parmesan. Dessutom valnötter och päronmarmelad.
145:-  
Vitello con asparagoSkivor av kalvkött som marinerats med chili, cajun och schalottenlök. Grillad grön sparris, chiliolja, champinjoner och ruccola.
155:-  

Extra fyllning
Grönsaker och sås 10 :-, Ost/räkor 15:-, Oxfilé/kalvfilé/parmaskinka 20:-
Om två önskar dela en pizza tillkommer en kostnad om 25:-

Portofino | Starbåtsgatan 1, 426 71 Västra Frölunda | 031 - 69 00 06