Portofino

Förrätter och Plock

Serveras onsdag-fredag fr. kl. 16:30, lördag-söndag från 14:00. Måndagar och tisdagar hänvisar vi till vår bistromeny.

Spara som pdf
BruschettaVitlöksbröd direkt från ugnen med vitlökssmör och ost.
65:-  
Carpaccio di bresaolaCarpaccio på lufttorkat nötlår, svart vitlöksaioli, rostade pinjenötter, olivolja, parmesan, lagrad balsamvinäger.
125:-  
Antipasto dello chefKockens val av italienska delikatesser. Lagom för två personer.
165:-  
Olive marinateMixade oliver, marinerade i olivolja med vitlök och örter.
45:-  
Caprese melonLufttorkad skinka, honungsmelon, marinerade valnötter med muscovadosirap, olivolja, vitlök och balsamicovinäger.
115:-  
Pizzetta biancaEn liten pizza med ett tunt lager crème fraiche, äpple, valnötter, gorgonzola, fior di latte och honung.
105:-  
Portofino | Starbåtsgatan 1, 426 71 Västra Frölunda | 031 - 69 00 06