Från köket
Serveras onsdag till fredag från kl. 16:30. Lördagar från 14:00. Söndagar serverar vi vedugnsbakade pizzor från 14:00
Pane all'aglioVitlöksbröd direkt från ugnen med vitlökssmör och ost.
65:-
Antipasto dello chef Kockens val av italienska delikatesser. Lagom för två personer.
145:-
Chèvre chaudGratinerad getost på Portofinos rågbröd med fikonmarmelad, valnötter och honung.
110:-
Olive marinateMixade oliver, marinerade i olivolja med vitlök och örter.
40:-
Gamberoni in salsa di pomodoroTigerräkor i het tomatsås med basilika, vitlök och chili. Serveras med vitlöksbröd
115:-
CannelloniFärsk pasta fylld med ricotta och spenat. Gratineras med krämig ostsås, friterad grönkål, rostade solroskärnor och Grana Padano
165:-
Risotto ai finferliKrämig risotto med kantareller, vitlök och persilja.
175:-
Pasta rigatoniMed strimlad entrcôte, champinjoner, soltorkade tomater, vitlök, grädde och tryffelolja. Serveras med rucola och Grana Padano
175:-
Piatto di formaggiUtvalda italienska ostar med vårt eget knäckebröd och säsongens tillbehör.
95:-
Vedugnsbakade pizzor
BiancoCrème fraiche, chèvre, mozzarella, salami, rucola, valnötter och tryffelhonung
165:-
Filetto di manzoMed kryddigt marinerad oxfilé, körsbärstomater, champinjoner och feferoni. Välj om du vill ha gorgonzola som får smälta i ugnen eller bearnaise som ringlas över pizzan efter gräddningen.
165:-
PortofinoGräddas i ugnen med tomatsås och riven ost, bläckfiskringar, blåmusslor, handskalade räkor, gremolata.
175:-
Finocchio e gremolataTunt skuren fänkål och champinjoner. Med smak av citron, vitlök och persilja. Kan med fördel kompletteras med räkor.
150:-
Con ParmaGräddas i ugnen med tomatsås, riven ost och mozzarella. Toppas därefter med lufttorkad skinka, vår egen pesto, rucola och Grana Padano.
160:-
ModelloMed körsbärstomater, färsk basilika, rucola och Grana Padano som läggs på efter gräddningen.
150:-
Quattro formaggiMozzarella, chévre, gorgonzola och Grana Padano. Dessutom valnötter och päronmarmelad.
160:-
Vitello con asparagoSkivor av kalvkött som marinerats med chili, cajun och schalottenlök. Grillad grön sparris, chiliolja, champinjoner och rucola.
165:-
CampicanteTomatsås, ost, stark salami, feferoni och rödlök.
125:-
BologneseTomatsås, ost, köttfärs, rödlök och färska champinjoner.
125:-
FunghiTomatsås, ost, färska champinjoner, rödlök och vitlökssås.
125:-
CapricciosaTomatsås, ost, rökt skinka och färska champinjoner.
125:-
HawaiiTomatsås, ost, rökt skinka och ananas.
125:-
VesuvioTomatsås, ost och rökt skinka.
125:-
Extra fyllning: Grönsaker och sås 15:-, ost 20:-/st, oxfilé/kalvfilé/parmaskinka/räkor 25:-
Alla pizzor går att få glutenfria, tillägg 25:-
Vi har full koll på innehållet i allt som serveras. Har du frågor, hör med personalen!